Regina's Desire

Regina's Desire

Tökéletes választás, érzéki női fehérneműk

2016. július 22. - Regina Desire

Szabadulj meg a gátlásoktól és növeld a vonzerőd, legyél szexis. Ezek az elbüvőlő fehérneműk szimbolizálják a nőiességet.

Hagyj fel az unalmas fehérneműkkel és fedezd fel a különleges hímzett selyem, vagy a virágokkal borított csipkés  babydollokat.

Szerezd be a harisnyatartós fehérneműket, bikiniket és bugyikat.  Viseld Te is az ultramodern alsókat, amiket már több tucat nő is megvásárolt tőlünk.

Ha te is szeretnél vonzó és szexi lenni, akkor olvass tovább és segítünk megtaláli a számodra a tökéletest! 

Az első fontos tényező a szín:

Ha a melleket szeretnéd hangsúlyozni, akkor nagyszerűválasztás a világos szín, kontrasztos sötét alsóval. Elegáns viseletet érhetsz el, ha különböző árnyalatokat viselsz. Ha nem vagy biztos a harmónikus összhangban, akkor egyszerűen csak válassz egy fekete alsót, az mindig pazar választás. 

Második fontos szempont a textúra:

A szatén és a selyem anyag csipkével kombinálva igazán nőies és kényelmes viseletet nyújt. Nem utolsó sorban felpezsdíti az éjszakát a hálószobában. Bár a selyem drágább, mint a szatén, más-más anyagokkal hasonló hatás érhető el. Kedvelt anyagok a nejlon a szpandex vagy a különböző hálós textilek kombinációja. Ezekkel is feletébb, érzéki élmény érhető el. 

A döntő tényező, a stílus:

A megfelelő fazon csodákra képes. A nálunk készült fehérneműk csakis professzionális anyagokból készülnek, amely által a legjobbat hozza ki az alakodból. A fűzős megoldású ruháink mesés homokóra alakot nyújtanak, a push up felsők pedig kiemelik a melleket. Ezek az apró trükkök támogatnak abban, hogy magabiztos legyél és ne is gondolj a plasztikai sebészre! Ha még nem vagy biztos magadban, akkor válaszd a különböző stílusú melltartó szetteket. A változatos fehérneműinkhez hozzáillő alsókat is adunk. Ha a kényelmes vásárlást preferálod, akkor böngészd és találd meg a legmegfelelőbb fehérneműket az online webáruházunkban. Ha véletlen olyat választasz, amely még sem lenne jó, akkor kérdés nélkül visszaveszük a terméket és visszaadjuk az árát.
Ne feledd, hogy egyedülállóan nálunk kapod a fehérneműket ajándék Swarovski Krisályokkal díszítve!

A bejegyzés trackback címe:

https://reginasdesire.blog.hu/api/trackback/id/tr138907488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása