Regina's Desire

Regina's Desire

Üdvözöljük a REGINA vágya Női Divat Blog

2016. május 24. - Regina Desire

untitled_design.jpg

Gondoltál már arra, hogy Te is úgy csillogj, mint celebek? Úgy tündökölj, mint a hírességek a vörös szőnyegen? Akkor ismerd meg Magyarország egyik legluxusabb márkáját a Regina’s Desire-t!

Regina's Desire egy igazi európai ruházati brand, melyet egy magyar modell, üzletasszony és többszörös Miss Hungary, Bordi Regina hívott életre. Mondhatni, egy feltörekvő magyar nő megvalósult álma.

Bordi Regina, saját márkáját azzal a céllal, alkotta meg, hogy a nehezen elérhető amerikai trendet eljuttassa Magyarországra. Regina mint Tropic Beauty Modell testközelből ismeri az amerikai divatot, így biztosan a legtökéletesebb ruhákat, fehérneműeket és fürdőruhákat vásárolhatjátok meg a www.reginasdesire.com/hu weboldalon.

Felfedezhetitek Kim Kardashian divatvilágát a bandage ruhák között. Számos klub ruhát és fürdőruhát találhatsz, amit Kim, Rihanna vagy Jennifer Lopez is visel.
Számtalan ruha/fehérnemű, sőt fürdőruha is sikkes megjelenést kölcsönöz az eredeti Swarovski Kristályoknak és a görög ékszereknek köszönhetően.

Több száz elérhető és folyamatosan bővülő kínálat mindenki igényét kielégíti. A Regina's Desire oldalon a plus size – nagyméretű – ruhák ugyanolyan hangsúlyt élveznek, mint a kisebb méretűek. Természetesen ezek is az amerikai divatra reflektálnak.

A bikinik, fehérneműk és a ruhák mellett találhatsz még sport ruházatot és jelmezeket is, így szinte minden alkalomra válogathatsz a Regina’s Desire termékei közül.

Látogass el a Regina’s Desire hivatalos oldalára a www.reginasdesire.com/hu –ra és győződj meg magad a sokszínű kínálatról!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reginasdesire.blog.hu/api/trackback/id/tr378742374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása